Tentipikåtor

Kåtor har används sedan långt bak i tiden. Från början som mobila boplatser. Som skydd mot regn och rusk. Medans idag så har vi tagit steget längre och gjort dem större och magnifikare. Idag kan man ställa upp kåtor som rymmer hundratals personer. Som rymmer scener, barer och dansgolv. Allt som kan tänkas behövas för den stora tillställningen!

Stratus har den ultimata flexibiliteten för en nordisk Kåta. Ställ den med ”sidorna nere” i en normal kåtaform, eller höj upp sidorna för att skapa en jättehäxhatt eller något mellan de två.

Cirrus är utformad för de kunder där användarvänlighet har högsta prioritet. För att öppna gästentrén, är det bara att öppna de två blixtlåsen och rulla upp dukpanelen. Det finns en blixtlåsad dörr mitt emot roll-up panel också.

En enkel baldakin, med eller utan sidoväggar, Nimbus är en rolig och distinkt struktur som är snabb att bygga. Det är lika perfekt som coolt lusthus för underhållande vänner, som en annorlunda handelsplats eller till och med som en inramning av en scen.

Tält för såväl familjecamping som extrema expeditioner. Formen gör dem mycket tåliga mot väder och vind. Designen ger ståhöjd och möjlighet till kamin eller öppen eld för värme och matlagning. Moderna material och mängder av smarta funktioner gör dem till ditt hem i din ryggsäck.

Vi hyr ut alla typer av kåtor:

Stratus 72 – 9 bord & 18 bänkar
Cirius 40 – 5 bord & 10 bänkar
Nimbus 16 – 1 bord & 2 bänkar
Adventurekåtor
​​
Vid hyra av tältkåta ingår:
Montering och demontering, personalkostnader.
Samtliga priser enligt offert i sek exkl. moms.
Transportkostnad tur & retur tillkommer.

Boka redan idag. Bokningar kring de större helgerna går fort.

Kontakta JK