Stratus 72

Tentipi Stratus 72 perfekt för er som söker det flexibla och vädertåliga alternativet till ert event!

Stratus 72 är det största och mest flexibla tältet ur tentipis eventserie, och är därför favoriten för en mängd aktiviteter året runt på grund av den stabila konstruktionen, lätthanterligheten och rymligheten. Den syns i många offentliga sammanhang, som tex vid VM i skidskytte 2019 i Östersund.

Man kan dessutom koppla samman flera Stratus 72 eventkåtor till många olika formationer beroende på slag av tillställning – stora företagsfestligheter, bröllopsfester, konferenser och utställningar, konserter etc.

Den är ett fantastiskt hjälpmedel för att ge den där extra stämningen till tex bröllop, produktvisningar, nylanseringar, underhållning, stilfulla trädgårdsfester eller romantiska kvällsbjudningar mm…

Bilden ovan är till ett barndop

Stratus 72 är konstruerad så att duken kan fällas upp till ett brätte, som på en jättehatt, vilket ger luftcirkulation och skugga under heta dagar. Detta betyder att man får ett ännu större, skyddat rum för servering, underhållning eller utställningar.

Med brättet helt eller delvis uppfällt kan man se uppställda varor och allt som pågår inne i tältkåtan, vilket lockar gäster och besökare att komma och delta.